Jag har tänkt på det här med växthuseffekten.

Jo det slog mej att det här med växthuseffekten är nog inte bra alls.Hitta ett bevis på att det bara blivit varmare och varmare med åren.

Ho ho så kul! :P



Loppisfyndet igen.

Nu har ja testat och satt dit tyget på stolarna,vad tycker ni? själv tycker jag att det passa asbra.Kommer bli perfekt i nya lägenheten. :)





Ett kärt återseende!

Imorgon ska jag iväg till Långsand,och träffa Sofie,och gå en liten promenix.Det var evigheter sen vi sågs känns det som,så det ska bli skoj!Var ett bra tag sen jag var i Långsand med.Och där kan man inte vara för ofta.





Ulf larsson död.

Ulf larsson,är död.Många känner igen honom som den roliga programledaren för Söndagsöppet.Det är där i från jag känner igen honom iallafall.Man kollade alltid på det när man var liten.Ett mycket bra program tycker jag.
Läste på Aftonbladet om hur han dött osv. Artikeln hittar ni här :http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5872634.ab 
Kommer ni ihåg??




One tree hill.

Detta program har man följt länge,länge,länge nu.Men det är väldigt bra faktiskt.Jag är själv hemma en stund nu,så då ska jag passa på att kolla på säsong 7 avsnitt 2&3,som jag precis laddat ner.Är dock på engelska,så man måste koncentrera sig lite mer,men det kan behövas för min lilla hjärna.




Bagge & Idol.

Sitter nu och väntar på att få reda på vilka som går vidare i Idol.Så segt att man lär vänta :P Mina klara favoriter är iallafall Jon & Calle.Får se hur det går. Någon mer än mej som är lite småkär i Anders Bagge?,han är ju bara för go!
Man kan inte låta bli att tycka om han eller hur?





Fyndet från loppisen.

Här kommer bilder på stolarna som lovat.Hitta ett fin tyg hos mamma som jag ska klä dom med,det ska bara tvättas först,men knäppte en liten "provbild" på det hela.

Visst är dom fina?
 Tyget jag ska ha ,en aningen skryngligt,men der kommer bli tipp topp sen! :D






Bakluckeloppis.

Igår var jag och mamma på Bakluckeloppis.Brukar mest va skit där tycker jag,men så stod dom där!Två underbara gamla vita stolar,sådär nötta och fina.Precis som jag vill ha dom.Och det var ett riktigt fynd,200 pix för båda.Så jag fick dom av mamma i en tidig födelsedagspresent.Dom kommer passa in så grymt bra i nya lägenheten.Ska bara klä om stolsdynan i något fint tyg.Nu står dom hemma hos mamma,men ska dit sen och visa dom för Underbara.Då kan ja knäppa ett kort och lägga upp en bild på dom.


Typ liknade dom här,fast snyggare!





Nejonögon.

Hej hopp Fans!

Sitter här hemma i min ensamhet,Underbara är ute på en, vi kan kalla det "Matupplevelse".Han ska nämligen testa att äta Nejönögon.För er som inte vi va det är ska ja nu berätta för er.

Nejonögon (Petromyzontidae) är blodsugande eller asätande djur i familjen käklösa fiskar. De tillhör en grupp som kallas rundmunnar. Namnet kommer av att munnen är rund och saknar käkar. Tänder saknas dock inte
Nejonöga har broskskelett istället för ben. Den lever större delen av sitt liv som larv nedgrävd i botten. Larven heter linål och lever på plankton och alger. Linålen är helt blind. Linål omvandlas till nejonöga när den blir könsmogen och dör efter att den lekt. Det vuxna djuret kallas också nätting. Linålen ansågs länge vara en särskild art, med ett eget släkte Ammocoetes.

Låter underbart smaskigt eller hur? Vänta då bara tills ni får se en bild på dom.Jag har ätit det en gång,och aldrig mer säger jag.Man steker dom,och bryter av huvudet och äter allt det andra."Innehållet"(maginehållet eller vad det är) det rinner ut när man steker dom.
Dagens mattips från mig!




Älskar den här låten.



Hade totalt glömt bort den här låten,men så hörde jag den igår,och den är så bra.



Drömlägenhet!!!! Och VI ska flytta in!

Alltså shit! vilken lägenhet..gudars va fin den va! Jag vill flytta in nu,nu NU!! Den var väldigt speciell som sagt,takbjälkar mörka,mysiga fönster.Allt var mysigt!Och så var det en balkong med,som vi delar med en till person,men hon använde den inte alls nästan.Plus att det var ett "Allrum" med träningssaker som man fick använda fritt,så då blir Underbara glad. Snacka om att byta upp sig.Jag vill inreda nu,det kommer bli så bra.
Bye bye skit Berget! Bultbo här kommer vi! *ha ha*




                                                                                          

Lägenheten ska kollas in.

Idag ska vi kolla in våran nya lägenhet.Vi ska träffa han som har den 16.00.Ska bli j*kligt skoj att kolla in den så man vet lite mer om hur man kan ha det och så.Vi vet ju redan att det är en väldigt speciell planlösning på den,eftersom det är en takvåning.Spännande ska det bli!



                                                                                           


Ändra ändra..

Här testas det och ändras header,nu när jag vet hur det funkar.Riktigt kul och testa.Får se vad jag bestämmer mig för sen.Den här är det iallafall lite mer färg.


                                                                           

"Cheka" in min nya header!

Vad tycker ni om min header nu då?,jag har äntligen fattat lite om hur man gör.Den rosa bloggen var verkligen inte min stil,men jag hittade ingen bättre då.Den här kanske är lite färglös,eller vad tycker ni? man kanske ska slänga in nån färg nånstans?


                                                                                     

                                                               
                                                                                

Johan Falk filmerna.

Såg igår kväll filmen, Johan Falk GSI gruppen för särskild insatser.
Och gudars vilken kanon film!!!
Ska se fortsättningen någon dag,i kväll kanske.Vapenbröder heter den.
Och satans va bra Joel kinnaman gör rollen som Frank Wagner.Och het är han med! ha ha.






Renovering av bloggen.

Jag håller på att försöka mej på att fixa en liten egen bloggdesign,därför kan det se ut lite konstigt,om ni nu undrar.Jag är inte den bästa på det här! det var väldigt svårt måste jag säga. :S
      
                                                                                     

Besöka.

Snart ska jag iväg och besöka ett företag..Wish me luck!

                                          

Logo!

jag har gjort en liten logo till min blogg..vad tycks?
Men jag har beslutsångest,så ja hinner säkert ändra den en antal gånger innan ja bestämmer mig.


                                                                           

Tråk.

Usch idag är det en riktig tråkdag.Tråkigt väder,inget att göra heller.Jag har tittat på första avsnittet av One tree hill säsong 7 iallafall :) Ska laga mat sen,och sen blir det en promenix med mammsen.


Höstbilder.

Här kommer bilderna som jag tog idag,en del av dom iallafall.





Update.

Vart ute på en liten tripp,tog en massa fina höstbilder.Dom kommer upp lite senare.Ska käka mat snart!
Intressant va?

TJING TJING!

Bert "Bertan" Karlsson!

Alltså Bert karlsson,tycka vad man vill om människan men ja gillar han skarpt! ha ha!




Vi ska flytta!

JIPPIE!!!!!!

Vi har äntligen fått en bättre lägenhet.I Bulto ligger den,en takvåning.Ska bli så skönt att komma ifrån detta området.Jag hoppas verkligen det kommer att bli bättre där.Men området är mycket bättre och det är skog och grönområde omkring.Och det bästa av allt! :Den ska rustas ,och vi får välja tapeter.Och ny köksutrustning blir det med.Vet inte än när vi ska flytta in,men vi ska till Älvkarlebyhus på onsdag och får mer information!



Jag bara älskar det här klippet!


Bloggtorka!

Sorry fans,har fått bloggtorka idag.
But I´ll be back ! Så var inte oroliga!






Världens längsta hår.

Kolla in den här gubben.Jag tycker inte det är särsklit snyggt:P,ohygeniskt måste det med vara.Tänk på vad som kan bo där inne. Uschaa! Men man kanske ska börja spara,så man kan bli känd för något iallafall.

Witch Doctor Has 17-Foot Hair
Witch Doctor Has 17-Foot Hair

Min otroligt intressanta dag.

Har precis vart i väg till . För en ynka påskrift för 1dag,eftersom jag slutade i fredags på Lernia,och hade brytdatum i dag,så måste jag få två påskrifter.Helt stört!
jag skulle kunna skriva en hel bok om allt dumt jag vart med om där och på Förseningskassan.
Ska i väg till Tierp snart med Underbara.Så där har ni min dag,om ni var intresserade..:P

Ensam mamma söker.




Ikväll är det Ensam mamma söker,om någon nu missat det.Kl 20.00 på kanal 3.
Jag tycker det programmet är ganska bra faktiskt,rätt kul att följa mammorna.Men jag skulle aldrig ställa upp i något sådant program,eller liknande.Skulle inte vilja att mitt kärleksliv följdes av halva sverige typ.
Men det är säkert ett bra sätt för mammorna i jakt på den rätte.Fast ibland spårar det ur en aning tycker jag.I förra avsnitter så var det en av mammorna som satt och lekte Jag har aldrig, med sina "killar".Det är väl lite för mycket tycker jag.Den leken leker man väl inte som vuxen..eller vad tycker ni?Vad tycker ni om programmet?
Och så är det ett till program ikväll som jag ska se,baserat på Marie Jungstedst böker som jag läst.Och böckerna är verkligen superbra.Så ja hoppas programmet är det med.

Cool snubbe!


Lövstabruk..och herrgårdsägare!



Dom nya ägarna ;)
Här är nu vårat nya hem!

Pizza.

Alltid är det detta tjat om pizza,jag vill ha,jag vill ha! Ok då vi äter pizza imorgon sa jag,(igår)
Så i dag ska vi äta pizza.Då kommer det roligaste,vart i från vi ska köpa det.Och såklart vilken man ska äta.Då drog min Underbara fram listan från våran lokala Pizzeria Casa latina,redan nu på morgonen.Och så började han ivrigt gå igenom vad som finns.

-åh dom har sardeller på pizzorna här med.
-eh jaha(sa jag).
-då ska jag bestäla en sån.
-mhm.
-fast då kan jag inte äta den. ???!!!
Sedan garva vi..han är bra sjuk ibland min Underbara.




Kändisdjungeln.

Vad tyckte ni om kändisdjungeln i går?,om det var någon  som såg det? Jag  tyckte det var ganska hyfsat,finns det inge bättre att se så kan man lugnt titta på det.Men jag tycker att dom borde plockat in lite mer kända kändisar.Karl-petter tillexempel va gör han där? Uscha jag gillar inte den människan.Och så har han ju så fruktansvärt jobbig värmländska.Men jag läste nu på aftonbladet att en massa kändisar tackat nej innan,så det fanns väl bara några b och c kändisar kvar.Artiklen finns här,om vilka som blivit förfrågade men inte ville vara med. :http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article5780530.ab
Jag tycker iallafall det var strongt gjort av Bengt att stanna kvar i den där glaskupan så länge som han gjorde.Men kommer jag fortsätta titta?..njae jag vet inte,får se om d finns nå annat bättre att titta på eller göra,då kommer jag inte att se fortsättningen.


Iväg igen.

Nu ska jag i väg till ett ställe som heter Lundins säljlager,mycket rolig affär,dom har typ allt.
http://www.lundins.nu/ 
 Ska mest kika lite,men något kul blir det nog!



Idol&stan.

ska i väg in till staden en sväng.
Lämmnar er med denna tjej som var med på idol igår,och var grym!


Kurt olssons julkalender.

Kurtan och Gert-ove!
sååå j*vla bra. Har hela kalendern på dvd,tack vare min Underbara:)


Notera!

och 10/10 är inte i dag utan nästa månad! i fall ni undra! ;P

Idoljuryn lurad av Jonatan och Martin


Ha ha,dom här killarna va väldigt duktiga på at spela!

Polis,polis potatisgris.

Läste precis på www.arbetarbladet.se Våran lokala tidning över ghettot.Dom ska ju ta bort polisen här i ghettot.Så nu kommer det inte bli någon kvar.Förutom en dator!?

– Vi för diskussioner med Älvkarleby kommun. Det som återstår är att träffa ett avtal. Sedan ska vi utbilda deras personal, samt installera en dator där allmänheten kan göra polisanmälningar.

Ha ha..lite småkul tycker jag.Vi får se hur detta slutar.Dator blir nog sönderslagen eller nåt.Det är mitt tips!
Det står även att dom styr sina resurser varje dag.
-Anser vi att det är Skutskär vi ska fokusera på så styr vi personalen dit.
Oj oj då lär dom nog flytta tillbaka tycker jag,annars blir det ett väldans åkande från Tierp.Det kan jag lova.
Artiklen kan du läsa här :
http://arbetarbladet.se/nyheter/alvkarleby/1.1340579

jag vill bara passa på att tillägga att tvättstugelapparna som jag blogga om här igår,INTE kommer från min tvättstuga,det var några jag hittade på internet.Så datumen stämmer ju inte..för det var någon som undra det.

 Ha ha ha!

Min älskade har sjuk,sjuk,sjuk humor!

När jag kom tillbaka från tvättstugan så,satt min underbara och skrev en lapp till mig,som han sedan lag på sängen och sa,läs den om du vill,och såg sådär allvarlig ut.Så jag trodde att det var något seriöst,men ja borde ha förstått!
Det är sånt här vi sysslar med för att piffa upp vardagen lite!


Totalt helt seriöst är den här lappen! ;) Lite sanning är det faktiskt i det hela iallafall.








Ralf ralf ralf..!


Urbra låt! och Ralf är grym och jävligt skoj med :D

Tyla.


Love it!

Tvättstuga och arga lappar!

Jag ska utföra den otroligt roliga sysselsättningen tvätta idag.Snart faktiskt..tyvärr.Har tid 16.00.Jag hatar våran tvättstuga,det finns bara en maskin,inget torksskåp.Istället är det nåt rum,med en fläkt som inte fungerar.Det hinner ju börja växa mossa ur öronen innan den har torkat.Men det är väl så när man bor i ghettot.Ingen som bryr sig om att laga det heller.Jag hatar tvättstugor,det är alltid en massa lappar överallt om hur man ska bete sig.Töm luddet,städa blablabla..! Bara det gör ju det ännu mer intressant att inte tömma luddet och städa..ha ha!
Vissa är allt bra underliga! Läs och roas!



Jag är ingen teknisk person..tydligen.

Alltså va är det för fel på mig,är jag verkligen så otekninsk?Jag hade faktiskt VG i teknik. Nu skymmer ju hela youtubeklippet min blogg..ha ha,vet inte vad ja gjort för fel nu.Men jag lyckades iallafall få upp ett bra igår!


Idol Jon!



Oj oj OJ! va den här killen var grym.Grym personlighet,grym röst,grym låt!

Iväg snart.

Sitter här hemma nu och har precis tatt mej en kopp te,och mackor.Ska iväg på kursen,för att sista samtal med min coach.Sen är det bara avslut på fredag.Bra det!,så man slipper den meningslösa kursen.Det enda det gett mej är mindre pengar i plånboken.För inte ens ett busskort kan man få betalt av af. J*vligt dåligt tycker jag!
Nej nu ska ja fixa mej... Bye bye!



Inga konstigheter!




Snubben är bara för skön! Min nya idol. Mitt nya motto - Inga konstigehter!
Bäst är endå nog när han står och putar ut med magen och säger befåååååre och sedan drar in den och säger afteerrr med mycket betoning på bokstäverna a och f. Ha ha ,f*n va jag och min kompis garva åt det!

Det får bli många mysiga testunder framöver!

Tog som sagt inga bilder igår,men nu har jag iallafall tagit på dom fina muggarna vi fick och tillbehören :)
Vi invigde muggarna med te i morse.

Dock saknas det två chokladbitar redan...ha ha.....


Jag gillar den här snubben alltså..

www.bonton.se

Kika in där för mera sjuk humor!


Vilket skämt!

Nu så kära läsare är den "normala" Miss *E* tillbaka.Jag ska sluta fjanta omkring med Blondinbella och kissie mjau mjau osv.Det är inte riktigt min grej ;P
Men OJ vad mina läsare ökade snabbt när man provocera lite,det är tydligen det som behövs.Eller inte.Jag anser att man borde kunna få många läsare även om man inte leker fjortis! :P Så nu ska ja ta och skriva lite om annat.

I dag har min pappa och hans fruga Ulla vart här och hälsa på :) Skoj att träffa dom,det var ett bra tag sen.Vi fick två ursnygga temuggar och grönt te,och lite Anthon Berg choklad!Sen har jag väl inte gjort så mycket annat vettigt idag.Hann med en sväng till affären med.Och senare blir det fortsättning på True blood.Kan bara inte sluta se den serien! Ja,jag vet att jag tjatar.Men den är så otroligt bra!
Jag glömde ju att ta lite bilder när pappa&Ulla va här..typiskt,jag som brukar fota typ allt.Men jag lägger upp en fin sommarbild istället.Som ni får njuta av!

Besöksrekord igen!

Vad händer i dag då? Jo ännu en dag till vaknar man upp och ett besöksrekord.
Tack alla mina darlings!
Få se mer vad som händer i dag,har inget planerat än så länge.

Bloggarnas bloggdrottning!

I´m back bloggarnas bloggdrottning! Jag har slagit besöksrekord igen i dag!Mina besökare blir bara fler och fler,hur ska detta sluta?! släng er i väggen kissi mjau,pow pow och alla ni andra!
Jag är bäst och jag är brunett!
Miss*E*



Miss you darling!

Sitter här och undrar vart min underbara darling tog vägen.Eller ja jag vet ju vart du är.But i miss you Blondin*****! You and me på Fresco baby! Hörs snart,slår en pling ikväll efter intervjuen.
puss puss darlings!

Min nya darling, Love it!


Angående svar till mina underbara läsare!

Alltså jag måste bara göra ett inlägg och säga att jag ska svara på alla era kommentarer.Lovar!Har lite mycket att göra just nu bara.Men jag kommer att svara så fort jag bara kan! Så håll ut,du får snart ett svar du med,från Miss*E*
 Puss puss darlings I love you! ;)

Vad tycks om mina underbara örhängen? Är dom inte bara för sjukt snygga alltså!

Ni får bara inte missa detta! MÅSTE läsas!

Det var såhär va,att det hela började igår då jag vaknade upp i mina stora prinsessbädd i mitt underbara slott som jag bor i.Och då fick jag en sån där superidé som bara jag kan få! Ja då undrar ni självklart vad var det för superidé den perfekata människan Miss*E* fick? Jo det var väl ett och annat,men jag kan inte dela med mig av alla iddér jag får.Jag hoppas ni förstar det.För hur skulle det sluta? Alla kan ju inte vara bäst och ha besöksrekord i bloggarna.Nej det går ju bara inte! Igår hade jag 22198 besökare på min blogg,Och jag säger bara en sak.Tack alla kära läsare för att ni vill läsa om mig,Ni vet jag är bäst! ;) Så underbart bäst.Jag slår alla små blondin fjortisar och ALLA andra med för den delen.Så fortsätt följa mitt liv.Snart kommer det en massa tips om allt möjligt intressant.Så håll ut.
Detta inlägg bara måste läsas av alla. Annars kommer ni att missa det.Och det får ni juh absolut inte göra!
Så tell all your friends att läsa det.Annars missar ni något stort.Och då kommer ni sitta där och inte fatta vad som hände med alla andra bloggare,för då finns bara JAG kvar!
Och jag är så het i mina Gucci bågar,det slår allt ;)
Puss puss darlings! ;)


jag behöver hjälp!

Jag är tydligen grymt oteknisk.
Hur gör man för att lagga upp ett filmklipp från youtube? alltså inte bara länken utan hela rutan?
jag har klickat där det står "bädda in" ,och kopierat till min blogg,men det funkar inte? vad gör jag för fel?
Hjälp mig mina kära läsare!


testar!

<object width="580" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OSSjYFPTRAQ&hl=sv&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/OSSjYFPTRAQ&hl=sv&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="580" height="360"></embed></object>

TRUE BLOOD

F*n vad jag är såld på den serien,den är så grym helt otroligt bra! om ni inte följer det så börja!Eller ännu bättre ladda ner den och se alla avsnitt,fort,fort! För ni kommer inte kunna sluta se om ni gör det.Jag har sett hela säsong 1 och börjat på säsong 2 :D
Ikväll på kanal 1 kl 22.00 kommer andra avsnittet,så för er som missat det så har det bara sänts ett avsnitt.
Och för att inte glömma en sak så är Alexander Skarsgård med,men han dyker inte upp för i fjärde avsnittet tror ja et va.Så håll ut!

http://www.hbo.com/trueblood/season2/


Erica goes survivor!

Vet ni vad jag har fått av dom snälla kostymnissarna på arbetsförmedlingen?(För jag antar att det var dom som slog sina kloka huvuden ihop ,och kom på idén) Jo jag fick en 3timmars lektion igår i överlevnad vid katastrofer och sånt.Vad man ska ha för utrustning i beredskap hemma,om tex man skulle bli utan ström i en månad osv.Och det var en hel del grejer,som gubben sa att man måste ha i ett säkert förvar.Så nu måste jag ju handla en massa så jag är förberedd.
Ficklampa/radio som man kan veva upp,och batterier och solceller det ni!
konserver
gasolkök
gasolkamin
mm..
så det blir ju en hel del utgifter.Så nu tycker jag att ni kostymnissar skulle ha tänkt på det,när ni kom på den briljanta idén att lägga in en sån kurs på en jobbcoachingkurs.!? Att ni kunde ju ha slängt in lite extra pengar den månaden så man har råd att köpa den livsviktiga utrusting som man nu tydligen behöver.För jorden går under inom en 15-20 år,eller iallafall så kommer den bli en stor kris och slut på olja osv.Så som sagt Var förbredd! Ut och shoppa!
och check it out! : http://www.civilförsvarsförbundet.se











RSS 2.0