puss puss!Rock on!


Vill du gästblogga och synas hos mej?


Jag tänkte ha en liten tävling,där priset är att få ett gästblogga hos mej :)
Reglerna är att ni svarar på denna fråga som jag skriver längre ner.Kommenterar detta inlägg och skriver eran mail och bloggadress.Plus att ni skriver varför just ni ska få gästblogga hos mej.(ett inlägg)Jag kommer att välja ut den vinnaren som har bäst motevering och rätt svar på frågan såklart!
Sedan kontaktar jag vinnaren och vi bestämmer vidare från det.

Frågan : Vilket band missade jag en personlig  träff med?

En toppenchans för dej att få synas mera!Rock on!Träffen,eller träffen jag aldrig fick.

En sak som jag helst av allt vill glömma,men ändå känner att jag måste ta upp är att JAG hade anmält mej till en tävling om en träff med Mustasch på Arbetarbladet.Dom var ju här och spelade på Getaway.
Jag brukar kolla min mail ganska ofta.Men man får ju sisådär 3000 mail från Fb,hela tiden.Så det är ju ganska lätt hänt att något annat viktigt mail glider in bland dom 3000 "Fbmailen",och man råkar missa ett VIKTIGT!
I detta fall typ det viktigaste ever!!!!:( På lördag morgon kollade jag min mail,och upptäcker att där ligger det ett mail och det står grattis som rubrik.Jag öppnar det och ser att JAG vann träffen med Mustasch! Men till saken hör att träffen var igår(fredag).Jag behöver väl inte skriva vad jag kännde efter att ha läst det.Men jag lämnade faktiskt mitt mobilnummer med,men ingen ringde mej!?? Istället stod det i tidning om någon ERIK,som vann träffen!!
Jag behöver väl inte heller tillägga att jag nu kommer att syna varendra JÄVLA*pip* mail jag får i fortsättningen!
Nu pratar vi inte mer om det.


Rock on!


Sommaren i bilder.


Härlig min ja har här tycker jag ha ha!
Dessa bilder är en liten smygtitt på min sommar.

Rock on!


RSS 2.0