The dagger.

http://www.youtube.com/watch?v=Dx_AFhVsIqc&feature=PlayList&p=2223B7D04758486B&playnext=1&playnext_from=PL&index=25

Jo,hur i hellskotta lägger man in en låt från youtube,utan att länka sidan?Jag är inte helt tekniskt lagd om man säger så.Please help me!

Flottmat!

Ännu en gån har man pulat i  sig en flottig vegetarisk hamburgare ifrån Ghettos egna lilla typiska "närbutik" som dom så fint står på skylten...själver säger jag Staffans.Eftersom det stå Staffans närbutik ;) Jag bara har nu en liten fråga,varför i hela fridens namn heter det fortfarande Staffans?,det är ju ett gäng utlänningar som äger det nu(förvånade ni vart va),inte för att ja har nå emot dom,men det är ju oftas så att dom äger sånna ställen. Och ja tror knappast att någon av dom heter Staffan,eller har jag fel?Hur som helst så är det bara superdupergott ibland med sån mat.


Satans j*vla huvudvärk!

Vem uppfann skiten??????
Det bultar,snart sprängs den nog.Kanske har jag en sån här elak gubbe i mitt huvud?


Åh vad jag är rolig.

Åh vad jag är kul,hag har så mycket roligt att skriva om i dag,så det inte får plats i bloggen.Därför får ni inte läsa något,ska snart i väg och plocka kantisar! Tjing!


Något som katten släpat in..

Killer har tydligen en ny hobby.Han släpar in allt möjligt,en liten tjuv är han!Det började med att det låg en halväten daggmask på golvet tillsammans med en liten liten snigel.Yuck! Sen var den flera daggmaskar,en bärfis(ni vet sån där som sitter på hallonen,och som smakar f*n om man råkar få den i munnen,när man är lite och ska käka hallon).Och nu över till det han tjuvat:
En stor skiva med typ rökt sidfläsk eller något liknande.
Bitar av skinkan.
Någon köttbit igår från grannarna.
Och i dag en stor äcklig vit köttkorv som han lag i sängen!!

Hur ska detta sluta?

Han har lärt sig att Googla med,det ni!


Jag har ritat igen :)

Röka fisk är mums!

Igår var vi vid Cattas stuga i Långsand,och rökte fisk.Supergott vart det.Synd bara att man inte själv har någon rök att röka i.Det bästa vore ju om fiskarna kom upp rökta och klara när man fångade dom.så man slapp hela den biten :P
Undrar?

Vem är min andra prenumerant på bloglovin ???? :D :D :D

Fortsätt så.

http://www.bloglovin.com/blog/772479/miss-e-stor-p-jordenoch-stor-i-orde


Gissa bajset!

Vi var inte ensamma i skogen om man säger så.
Vad gissar ni på? Den är stor,brun och mjuk,gillar honung med :P
Börjar på B slutar på jörnen..Nu kan ni va?? ha ha,annars har ni svaret under bilden.;)


BJÖRNEN

Det lönar sej att leka pomperipossa! mmmm KANTARELLER!


Dom kommer att avnjutas snarast!

Erica goes Pomperipossa.

Ska ut i skogen och leta,
sånna där gula,ja ni vet...!

Har du tråkigt i regnvädret?

Kika då in på dessa sidor http://www.vetgirig.nu/  http://www.testportalen.se. ett  litet tips bara från mej!
Där kan du göra olika tester,personlighetstest,kärlekstest mm..På vetgirig är det frågesport som gäller!Lässugen.Jag vill ha Marie Jungstedts nyaste bok som heter Den dubbla tystnaden.Har läst alla andra och dom är så grymt spännande och sådär kusligt bra som en deckare ska vara.Och när man har besökt Gotland så är det ännu roligare att läsa dom,man känner igen sig så bra i miljön.Här kommer et tlitet utdrag.Tycker också att ni ska kika in på www.jungstedtsgotland.se

Den dubbla tystnaden

Det är i slutet av juni och Bergmanveckan ute på Fårö stundar. Andrea och Sam beger sig dit med ett kompisgäng, grannarna sedan länge i Visbys utkant. Varje år reser de iväg utan tonårsbarn för att umgås och göra något ovanligt ihop. Efter Fårö väntar Stora Karlsö, där de ska hjälpa till när sillgrissleungarna lyfter från kalkstensklipporna. Förväntningarna är höga.
Men så skickas ett sms som blir läst av någon annan än den det var riktat till:
Har hittat Bergmans hem. Helt öde. Vill ha dig. Nu. Sugen på att leka på ett ställe som överträffar alla andra?
Otroheten är ett faktum. Raseriet tar överhanden och konsekvenserna blir förödande.

Mari Jungstedts sjunde roman borrar djupt i de mörkaste av hemligheter som även vänner döljer för varandra. Den dubbla tystnaden är en pulshöjande thriller som stärker Jungstedts position som en av landets mest lästa författare. Nu har mer än en miljon exemplar av Jungstedts böcker sålts bara i Sverige!


jag vann ,jag vann ! :D

wiee jag vann veckans bloggtävling!:D som för övrigt en mycket bra bloggare har. check her out! www.innepersonen.blogg.se

oh va jag är bra,bäst till och med ;D


My name is Hagel,Hagel Hagel.

Det har redan haglat STORA "hagelklumpar" här.Såg dom igår efter vägen.Var mamma som sa,
-Titta det har haglat.

 :P

Öregrund.

Fullkommligt underbart ställe!
Nästan som ett litet mini Visby.Detaljer kan vi ta en annan gång..:P Njut av bilderna istället!
 "Den förlängda vägen till Gräsö"


Erica lär sig nya ord..Tapp ?!

Här om dagen sa min Underbara.(i något sammanhang) att
-Det har dom säkert på Tappen.
jag såg väldigt fundersam ut och förstod inte alls va han menade.Tydligen så heter Macken,Tappen i Göteborg.Ha ha,nått jag aldrig hört tidigare.Men i dag fick han rätt.Nu har han bildbevis och allt.Inte bästa bilden men iallafall.Det står Tapp på den lilla skylten,om ni kan se det? Macken som JAG tänker fortsätta kalla det ligger på den lilla ön Gräsö.Vad kan i då dra för slutsats av det här? mja...det finns väl direkt ingen bra slutsats,annat än att dom måste vara Göteborgare på Gräsö :P

Ännu en dag in the Ghetto!

Jaha man vaknar upp till ännu en tråkig dag,vädret är sk!t och man kan inte alls ligga och gassa i solen och bada :(
Vart tog sommaren vägen?Den får inte vara över nu. NEJ NEJ NEJ! Då måste jag flytta...utomlands,för det går jag bara inte med på!
Tur att det inte är sånt här väder iallafall
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5476813.ab

"Pormaskehobbyfantast"

Pormaskar.
Min nya hobby..(eller ja så ny är den inte) Kan inte låta bli att klämma dom.Ja ja jag vet att man inte ska,men det är bara så förbaskat..hmm..ja svårt att hitta det rätta ordet för det.Ha ha ja jag kanske är lite sjuk,men det bjuder jag på!Finns säker fler pormaskehobbyfantaster där ute! Jag vet att ni finns.Min stackars underbara får stå ut med mej och mina fingrar som det kliar i när jag ser en.Lite äckligt kanske det är..men va faen! Nåt kul lär man ju ha.

Vad är en pormask?
En pormask (komedon) är talgkörtelns utförsgång som högst upp fyllts med talg och pigment, vilket syns som en svart prick som kan klämmas ut som en liten "mask". Man ska inte klämma på pormaskar. Risken är stor att man skadar talgkörtels utförsgång och i stället får en inflammation - alltså en ny finne.

www.mariastrom.blogg.se Kika in där :)

Erica loves Ikea.

Det här med att få plats med alla saker i en liten etta börjar bli svårt.Försökt fixa i ordning i garderoben i dag.Men jag lär införskaffa lite "hängande hyllor" ifrån Ikea.Ikea har då lösningar på allt!
Tack gud (eller ingvar) för Ikea :P
www.mariastrom.blogg.se


Regn,storm och skit!

Fy vilket väder det är här i dag :/ blåser och regnar som faen! uscha! Tydligen så hade dom gått ut med varningar också,om översvämmning och sånt.Kolla in artikeln på Aftonbladet.Jag hoppas verkligen inte att det blir nån översvämmning här.Då får man helt enkelt skaffa sig en vattenskoter :D
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5488980.ab


Våran stackars uteplats är dränkt!
Den här bilden tog jag förut,efter ett regnväder,ser ni att det var två regnbågar,mycket skumt?! :Swww.mariastrom.blogg.se Läs! :D

När min underbara upptäcker fördelarna med "Norrland"!

I den lilla "skogen" brevid den lilla macken,i det lilla ghettot.

-
Åh är det en skoterled?(ser väldigt förvånad ut) ,finns det sånna?
(jag) - aa det finns ju det..typ överallt.
- åh häftigt,så då kan man liksom åka skoter där mitt i skogen?
(jag) - aa man kan ju det.

Du är allt bra go du! , sötisen min !


Dessa dumma regler.....;P

Från och med 1/6 2009 gäller nya sjukpenningregler. De nya reglerna är klara och entydiga.

SJUKDOM ÄR INGEN FRÅNVAROORSAK!

Läkarintyg accepteras inte längre. Kan du ta dig till doktorn så kan du också ta dig till arbetet.

TJÄNSTLEDIGHET PGA. OPERATION

Beviljas ej. Anställd äger ej rätt att avlägsna någon del av sin kropp. Den utrustning som fanns vid anställningens ingående ska vara kvar och hållas i användbart skick. Om något avlägsnas sänks också den anställdes värde och lönen ska reduceras i motsvarande omfattning. Kvinnliga skönhetsoperationer som sker på semestern är däremot att betrakta som kontinuerligt underhåll.

TANDLÄKARBESÖK

Besök hos tandläkare accepteras ej eftersom varje anställd som ej redan har löständer snarast ska installera sådana. I stället för att ränna hos tandläkaren ska ni sedan sända in proteserna till arbetsgivaren som ombesörjer lagning. Arbetsgivaren är skyldig att inom 60 dagar returnera tänderna.

GRAVIDITETSLEDIGHET

Ledighet för graviditet och mammaledighet har helt avskaffats i de nya reglerna. Kvinnliga arbetare ska sitta med benen ihop i arbetet och arbetsgivaren är skyldig att se till att preventivmedel alltid finns tillgängligt för att dölja eventuella spår av snedsprång. Skulle någon anställd bli med barn får förlossning ske på veckoslutsdagar och barnet tas om hand av mor- eller farföräldrar.

GYNEKOLOGBESÖK

Besök hos gynekolog på grund av den förfinade tekniken hos dagens kontorsmaskiner helt onödig. Sätt dig på kopieringsmaskinen och tag en bild (yngre kopierar direkt, äldre måste kanske trycka på förminskningen först). Sänd bilden på telefax till gynekologen och fortsätt arbeta. OBS! Var mycket noga med att faxa till rätt faxnummer.

ÖVRIGT

Eftersom toaletter ofta är en plats där smitta av magsjukdomar mm kan spridas ska alla dylika behov vara avklarade i bostaden innan man går till arbetet.
www.mariastrom.blogg.se Check it out!
Regler är till för att brytas! :P


Konstig skylt..,och underbara blommor.

Begav oss här om dagen till Söderfors handelsträdgård.Underbart! att bara gå omkring där och strosa bland alla fina blommor,och den fina miljön.Det är verkligen ett ställe jag varmt rekomenderar.Vi tog oss en liten fika på en brygga,då kom det en tam liten and simmandes förbi.Ett kärt återseende :) vi har nämligen mötts förr,i ett tidigare liv...nee då.Jag var där förra året och träffa på den,tydligen så kommer den dit varje år. Vi såg också en mycket märklig skylt där...

Och länkningen ska ja INTE glömma nu!
www.mariastrom.blogg.se
Tydligen så är ja senil...

www.mariastrom.blogg.se läs vettja!!


Några kloka ord,av en mycket klok björn!

Dessa citat tycker jag att du bör bära med dej i livet!,Mer behövs nog inte! :P

Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.

Hur underbart det skulle vara att ha en Riktig Hjärna, som kunde tala om saker och ting för en.

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på.


Nalle puh är en mycket klok björn,eller hur?Bloggdesign,hjälp -Ja tack!

Någon som är bra på bloggdesign,och vill hjälpa mej att göra min blogg grymt snygg??självklart så får ni några kronor för besväret. jag vill ha en mordern och stilren ,men gärna i något lite starkare färger.Gärna något med blommor och hav.Hör av er om ni har lust att hjälpa mej!
PRISON BREAK!!!

Is back!
i morgon på tv3 kl 22.00 kommer iallafall jag att sitta bänkad för säsong 4!
kan inte hjälpa det,men jag är fast.
Roligaste nyheten  idag :DFotobok ifrån Fuji direkt!

Jag ska ta och göra en fotobok.Såg igår när jag surfade omkring att man kan få en gratis ifrån Fuji direkt om man bloggar lite om den. Perfekt! jag ska göra en till min underbara tänkte jag :D Så får det bli en liten överraskning.Jag har gjort en sån innan till min mamma i julklapp,och den vart mycket uppskattad! Så lätt och roligt att göra,och ger så mycket minnen tillbaka.Roligt att få designa den själv med,precis som man vill..(nästan) Det enda man behöver göra är att ladda ner ett mycket enkelt pogram till datorn,sen är det bara att sätta i gång! :D

Vill du också få en gratis fotobok,och har en blogg,så gå in på den här sidan för information och regler: http://www.fujidirekt.se/blogga/?gclid=CPejp7iCv5sCFcE63godc34_AA
Skriv in din mail osv..och på rekryterad av skriver  du in min e-post som är erica547@hotmail.comMysko??!!

Stirra på pricken ett tag...

Demens?,dement?,senil???

Förlåt! jag har ju glömt att länka till den mycket läsvärda bloggen www.mariastrom.blogg.se !
ska komma ihåg det i mina kommande inlägg!


jag vill gadda mej NU!

jag har hittat en tatuering jag vill ha.Sett sånna ett tag men aldrig vetat vad dom kallades.En Muerto dödskalle,The day of the dead,"mexicansk dödskalle".Mexikanare firar 'El día de los muertos' (de dödas dag),ungerfär som våran alla helgons dag.Grymt fina! frågan är vart ja ska ha den?På underarmen kanske.hmm..tål att tänkas på!
"Perfektaste" paret!

VI är det "perfektaste paret,någonsin finns inget bättre!
DU är Bäst,jag är bäst ;)
Så är det och så kommer det att förbli!

Är vi inte bara sååå snygga? ;)


Tutthållare sökes!

Tutthållare,Ja det heter tydligen så nuförtiden.Iallafall om man ska tro min käre pojkvän.Nu när jag flyttat till havet så behöver ja införskaffa mej en ny sådan tycker jag,gärna då med en rumphållare!? till.Någon som har någon bra sida där man kan hitta fina,och inte alltför dyra..förutom dom gamla vanliga sidorna då HM,Ellos,och Halens och så ??

Hi Hi!

jag har flyttat...!

Jag bor på Kalkugnen numera.I vattnet mestadels,vill ni mej nåt så får ni simma ut och leta! :P
But I will be back!


RSS 2.0