Orka hitta på en fyndig rubrik.

Igår satt jag å lekte lite med bilder på mej rätt skoj faktiskt..
Chek them out! Ego..jag vet! ha ha ;)




50 stycken nya inneboende.

Här om dagen så kom min Underbara hem med en konstig liten burk.Som han sa måste förvaras i kylskåpet.Och vad var det i den då? joo..äckliga äckliga äckliga daggmaskar!!! Ni som känner mig vet att jag hatar sånna.Och nu lär jag ha skiten i kylskåpet med.Men vad gör man inte för kärleken..ha ha ! Min värsta mardröm vore om maskarna därinne på något vis skulle klura ut hur dom fick upp locket,och kräla ut i kylen.Och sen när jag öppnar så väller dom ut över mig. AHHHHHHH! jag skulle få hjärtinfarkt.



Det här är mer maskar i min smak,riktigt rolig film!Botade tyvärr inte min maskfobi dock.


Jag ska bli fotomodell!

Jag har hittat en ny karriär att satsa på.Jag ska bli fotomodell såklart.Varför har jag inte tänkt på det innan?Jag menar jag har allting som krävs.Eller hur? Jag är såå grymt snygg.Därför tog jag några provbilder som jag tänkte skicka iväg till några modellagenturer.Kolla in dessa.Visst kan ni inte bara motstå? Jag vet.
Oh jag kommer att bli svergies nästa top modell och tjäna storkovan!
Nu är ni bra avundsjuka va??!




Mera överraskningar!

Igår så fick jag ännu en överraskning av min Underbara.
Check it out!

Gissa om jag vart ännu gladare,och förvånad med! Ingen liten överraskning heller.Den efterlängtade parfymen som ja velat ha så länge,och en skiva med Backyard babies,och en dvd med Mötley crue! Perfekt!
Du vet vad jag vill ha! Love you! puss <3

Överraskningar!

Gillar jag.
Igår när jag kom hem från kursen så låg det ett blomsterpaket och ett kort på bordet på uteplatsen.Plus att det stod ett kallt glas öl brevid.Gissa om jag vart glad :) Tre fina Grand prix rosor var det i,(Underbara vet vad en florist vill ha han ;) ) Och en mycket fint kort var det med,men det bästa var det som stod i.Men det tänker jag tyvärr inte dela med mig av.Lite privat får man vara.



InredningsErica är i farten!

Blev så sjukt nöjd igår med min lilla skapelse.Jag har nämligen en gammal köksvåg rostig och fin,precis som det ska vara.Jag brukar göra lite olika arrangemang på den.Och igår blev det såhär fint.



Ta vad sensommaren har att erbjuda.Och arrangera fint på fatet,om ni vill vara extra noga så kan man ta en oasisbit och sticka in blommorna,bären eller vad ni har i den.(blötlägg den självklart först!)Själv har ja bara hällt lite vatten på fatet.


Volbeat.

Sitter ute nu och lyssnar på Volbeat,hade nästan glömt bort dom där ett tag...fast bara nästan:P Dom är ju asbra!Var bara tvungen att påpeka det!
The sun is back! And Erica is happy! :D
Och jag fick reda på något riktigt smaskigt idag :D

Over and out--- >Miss*E*


Är jag vuxen?

Här kommer en rolig lista som jag hittade på en sida.
Räkna och se hur många poäng du har!
Jag hade bara ynka 8p ,så,så vuxen verkar ja inte vara :P

Flytta hemifrån

Till lägenhet  1 poäng. Till hus 2 poäng.

Bil

Körkort 0.5 poäng. Bil 1 poäng. Om bilen dessutom är en volvo så får man 2 poäng. En kombi ger 0.5 extra poäng.

Barn

Gravid 0.5 poäng. Sen är det 1 poäng per barn som gäller. "Bonus barn" ger 0.5 poäng per barn om du bor tilsammans med dom mins varannan vecka.

Mat

Storhandlar minst en gång i månaden 1 poäng. ICA kort 1 poäng. Söndagsmiddag (något extra fint, typ en stek) 1 poäng. Bakar bröd minst en gång i månaden 1 poäng.

Relation

Sambo 1 poäng. Förlovad 2 poäng. Gift 3 poäng. Skild 3 poäng.

Kläder

Du handlar kläder på Khap Ahl 1 poäng.

Du använder hellre traditionella damtrosor än stringtrosor 1 poäng.

Arbete/pengar

"Fast jobb" 1 poäng. Extra jobb och sommar jobb får man inga poäng för. Går på möten (arbetsförmedlingens möten räknas inte) 0.5 poäng. Lån (från banken) 2 poäng.

Dryck

Rött vin 1 poäng. Lättöl 1 poäng. Whisky 2 poäng. Kaffe 1 poäng. Te 0.5 poäng.

Prylar

Diskmaskin 1 poäng. Husvagn/husbil 2 poäng. Båt 2 poäng. Sommarstuga 2 poäng. Julgran 1 poäng.  Symaskin 1 poäng. Morgontidning 1 poäng. Morgontofflor 0.5 poäng. Morgonrock 0.5 poäng. Uppslagsböcker 1 poäng. Lexikon 0.5 poäng.

Musik

Du hoppar av förtjusning när det spelas gamla godingar på krogen ex VMCA eller Gylleneskor  1 poäng.

Aktiviteter

Korsord 1 poäng. Läser böcker (Över 200 sidor) 1 poäng. Parmiddag 1 poäng. Museum 1 poäng. Biblioteket 1 poäng.  Sticka 2 poäng. Pensionsspara 3 poäng. Testamente 4 poäng. Gå-stavar 1 poäng.

 Tv

Hem till gården 1 poäng. Alsång på skansen 1 poäng. Bingolotto 1 poäng.  nyheterna (tv3 nyheterna räknas inte, om dom fortfarande finns) 1 poäng.



UT!

Ja ska gå ut en sväng,eller rättare sagt jag ska åka i väg en sväng med mammsen till Långsand.Vi ska ta oss en liten promenix.Bäst att passa på nu dom dagarna som solen tittar fram.Snart är hösten och vintern här..Jag har bara en sak och säga: Vidrigt!!! Hur ska man stå ut? Någon som har något tips till mig? Snälla hjälp mig!

HUA!
Här hade man hela sommaren framför sig,det var grejer det!


Hemlisar.

Sånna har jag en massa,men jag tänker inte berätta för er. Mo ha ha ha!

(Ännu ett fult trick för att dra hit lite mer läsare,fast det förstås,får det plats fler?? jag har så otroligt många! )

Tackar och bugar!



Uppdatering och sånt sh!t :P

Hej hopp mina kära läsare!

Ja va har jag för intressant och berätta för er om mitt lilla liv?Tja..jag har haft svärmor på besök :) riktig trevlig och snäll svärmot man har fått.Vi har hunnit med en massa.Har haft en kräftskiva,supergoda kräftor.Och jag åt krabbklor med,Mums var det verkligen,och till det två kantarelltoast.Dagen innan var vi nämligen och plocka en massa svamp,så nu är frysen full med gottigheter.Vi fick också en massa gott som svärmor hade fixat åt oss,egengjord flädersaft,bröd,mm! Det ni ! Sen så han vi även med en tripp till Laxön,Långsand,Gårdskärshamn och Gävle.Riktigt skoj har det vart.Dessa bilder får avsluta för i dag.






Lite humor såhär på kvällskvisten!



Irriterande grannar!

Tänk att man ska f*n inte ens få sova ifred på det här stället! Är det inte fester å bråk mitt i natten,så är det en skrikandes kärring på morgonen man ska vakna till. Vissa är bara för mycket. Och hon skriker på sina stackars små barn,vissa borde inte få ha barn.Ja jag vet att jag låter som en klagokärring nu,men det får man göra ibland.Till och med moi!




Hibiskus.




Anorexi.

Tänk att det finns vissa människor som har den djävulska sjukdom.Jag satt och tittade runt på nätet på olika bloggar,och det finns många som just vänder sig till dej som vill gå ner i vikt osv.Vissa bloggar är helt osannolikt sjuka.Hur man gör för att gå ner,hur man gör för att dölja att man spyr upp maten,hur man gör för att dölja för sina vänner,familj osv.Hur många kalorier man får äta på en dag.Helst ska man inte äta något alls.Alltså hur tänker vissa? Jag förstår att det är en sjukdom som inte borde finnas.Men hur kan vissa blogga om det,och uppmuntara unga tjejer till att börja med detta?
Vart är världen på väg?Inte konstigt att unga mår så dåligt för världen är totalt utseendefixerad! När jag var liten sprang man minsann inte omkring i kort kort ,urringat och smink när man var 11-12 år.Nej då gick i jeans,mjukisbyxor och nån söt tröja med blommor på eller liknande.Och man "lekte" med sina kompisar,mimade till Spice girls,sov över hos varandra.Inte som nu.Absolut inte som nu.Jag har själv kämpat med min vikt fram och tillbaka länge,men det har aldrig gått så långt.Var nöjd med det du har.Det är svårt,jag vet.Jag har lärt mig att vara det mera.Kämpa på!Man blir inte lyckligare av att svälta sig.Visst det är helt ok att gå ner några kilon.till en sund kropp.Men börja för all del inte att svälta er,och få en massa dumma ideér från internet och media osv.Jag lämnar er med denna bild. Är det verkligen såhär folk tycker man ska se ut?


Varför bor jag i Ghettot?

Hur kan man vara så dum att man bosätter sig i denna håla? Det Undrar jag.Dum,dummare,dummast! Och jag är dummast.Varför förflyttar sig alla konstiga jobbiga männsikor hit? Men vart ska man flytta? Det är frågan?,alltså vart ska vi flytta?

NEJ TACK!
JA TACK!

Mysigt


Haft en underbar kväll vid Kalkugnen i dag.Var varmt i vattnet igen och sol :) skönt att sommaren är tillbaka om det  bara är för en dag eller två.



Storsjömonstret.

Jag har beviset det finns! Kolla här ska ni få se.





 ha ha va säger ni nu då?

Skandal,skandal,skandal!!!!



Jag har gjor det igen,och nu finnns det bildbevis också! ujujuj..

Troligtvis världens dåligaste historier.

Vad heter Björn Borgs bror?
svar: GöteBorg
Höjdhopparn Stefan Holms syster?
Svar: Katrineholm
Vad blir stefan holm när han dör?
Svar: Ängelholm

Om en hund gillar glass då ska den heta dogglas

Det var en gång ett får. Det var påängen

Vad sa skeletet när han beställde öl i baren ?
- En öl och en disktrasa tack

Det var en gång en liten sköldpadda som klättrade uppför ett träd djupt inne i skogen. Efter flera timmars ansträngande klättring nådde den lilla sköldpaddan till slut toppen av trädet. Han kastade sig ut, flaxade med frambenen för att slutligen kraschlanda på marken. När han hade återhämtat sig något sånär, kämpade han sig upp i trädet igen. Efter flera timmar nådde han toppen, hoppade ut, flaxade med fram- benen och kraschlandade. Men den lilla sköldpaddan gav inte upp. Han försökte och försökte, men kraschade hela tiden. Ett par fåglar satt på en gren och tittade på den lilles misslyckanden. Till slut vände sig honfågeln till sin hanne. - Älskling, jag tror det börjar bli dags att vi talar om för honom att han är adopterad.




Mycket trevlig dag!

Har varit en mycket trevlig dag i dag,ifall nån missa det :P Haft besök av underbaras moster och man.Ätit gott och varit på en liten guidad tur runt omkring här.Imorgon väntar en mindre roligare dag men men, tänk va Ams kan hitta på.

RSS 2.0