Birka Paradise here we come!

Imorgon åker vi iväg med Brika Paradise.Ska bli superkul :) Vi blev bjudna av grannarna,och det tackar man ju inte nej till.Jag har en känsla av det här kommer bli en resa man sent kommer att glömma.Med tanke på vad Underbara och hans kompanjon kan hitta på... ha ha! Blir nog till att sitta i baren dygnet runt då tror ja ;P
Ska bli superskoj att komma iväg lite.



Rock on!


Hej då Backyard babies.

En liten tår finns i ögonvrån.Hoppas dom kommer tillbaka igen,Men ska också bli spännade att se vad Dregen drar igång! :)

Älskar denna låten och videon.



Rock on!


Riffraffe!

Vill bara säga att FY vad dåligt tv4!! Alla har säkert redan hört vad som hände.Men jag berättar lite kort här.Team Gyllenhammar och team Rongedahl,stod kvar med dom som hade fått minst röster.Då säger Gry -team Gyllenhammar är vidare.Sen efter några sek säger hon -döda mej inte för det här nu,men team Rongedahl är det som gått vidare.Stackars Gyllenhammar,lär ha känns piss,rent ut sagt! Så nu bojkottar ja körslaget,ända anledning att kolla var ju Ralf,annars hade jag aldrig tittat.Jag tycker båda teamen skulle få vart kvar efter den händelsen faktiskt,så gör man inte.Hade tyckt så även om det var två andra team,så det är inte bara för Ralf skull ;P

Läs mer här :http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article6860362.ab 

Rock on!


Slänger upp det här :



Bara för att han e så skön!


kan inte annat än att bli glad av den karln!
:D

Rock on!




1 år med dej.

1 år har gått.Igår firade vi med god mat och mys.Och en mysig fika i stan.




Och jag fick en..


Nu ska jag allt lära mej spela,så det så!

Var en mycket mysig dag i övrigt. Jag älskar dej <3


Rock on!


Nomy och jag.

Idag har det vart en sån här riktig tråkdag.Jag har inte gjort ett skit.Annat än att ja poppar Nomy på högsta volym på datan.Hans texter är grymma.



Rock on!


Update.

Sorry fans,att ja inte bloggat på ett tag.Jag har nämligen fastnat i mitt ritande igen,och så får det förbli ett tag.Kommer såklart fortsätta blogga endå,men kanske inte slänger in inlägg lika ofta som förr.Annars så närmar sig våren.....!:D:D:D så himla underbart skönt.(fast jag såg att det ska snöa till helgen..) men det kanske hinner ändra sig förhoppningsvis.



Rock on!


Emil Forselius död.

VA!? Han hittades död av sin mamma i sin lägenhet,han hade tagit sitt liv. Jag såg det nu när jag loggade in på blogg.se.Det är sjukt,ja tycker alla dör hit och dit.Har alltid tyckt att Emil är en godbit att vila ögonen på.Kommer i håg han från Järngänget så väl.
Länk till Aftonbladet kommer här:http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6716349.ab 

Vila i frid.


Återvinn dina gamla flaskor.

Kolla vad jag hittade på en sida.Klistermärken som du kan använda och sätta på dina gamla flaskor,burkar mm..låt fantasin flöda!

Du hittar dom på www.signerat.se
Jättecoola tycker jag.Man kan ju "pimpa" en tråkigflaska man redan har också :D Hitta det här iofs på fliken barn&lek.Men jag gillar och leka! ;P tycker dom är grymt coola iallafall.

Rock on!


Glöm inte bort att rösta..

På MIG!

http://hundratusen.nu/#/mix/tW54

och va med och tävla själv vettja! Med chans på 100.000 :D

Rock on!



Världens godaste pizza,ni bara måste testa!

I helgen så tänkte jag och Undrbara äta thaimat.Men när vi väl kom fram til Hemköp(där vagnen står) så var den stängd.Så istället gick vi in på affären och hittade på denna underbart goda pizzan.INGET slår den.FY FAN *biiip* vilken pizza.Aldrig sett den förut,och aldrig hört talas om det märket.Vi köpte pizza formaggi med 4 olika ostar på.För ostälskaren och pizzaälskaren får man bara inte missa denna pizzan.Den finns också med skinka och champinjoner på Hemköp.Och då är det ingen äcklig B skina utan riktigt fin parmaskinka.Det står på deras förpackning att dom anväder ingridienser av högsta kvalité och att det är mindre fett i dom än en vanlig pizza.Degen är tjock och fluffigt mumsig,inte alls någon tråkig hård tunn deg.Någon som har ätit den eller känner till märket? Det är den godaste pizzan jag har ätit. och det bästa av allt den kostar bara 36 spänn!



Rock on!


Härliga vårblommor.


Vårprimula och Kungsängslilja.

Pärlhyacinter blå och vita.

Förgätmigej blå och vita.


Tet a tete (mini påsklilja)

Krokus.

Penséer.

Är dom inte för härliga allihopa? Köp och njut!

Rock on!


Solen är här!

Vaknade av våran automatiska väckarklocka igen.Killer.Sen när man väl går upp och ska släppa ut han då vill han inte ut,bara sitter i trappen och tittar på en.Sen när jag satt mej vid datan,då ska han självklart ut.Men solen tittar fram här idag iallafall och det var inte igår direkt! *Happy Happy* :D Jag läste på löpsedeln igår,att solen var på väg nu efter snöovädret.Så hoppas det håller i sej så d kan bli vår!


Rock on!



Årets glassnyheter.

Gb har lanserat årets glassnyheter.Bland dom kan vi bla hitta 4st nya Magnum glassar,var av en är guldfärgad! :O Det ryktas att man ska bli guldig om händerna av den.Ben och jerrys kommer med en ny glass som heter Peanut butter cookie dough.Det bara vet jag att det blir min favorit.Tidning M magasin har gjort ett glasstest och såhär står det om den.

Betyg: 4M

Ben & Jerry’s Peanut Butter Cookie Dough

Snickerskänsla.Vaniljglass, jordnötssmör och kakdeg med ett tjockt lager av choklad med kakbitar i. Smakar fantastiskt. Jättegod, men lite för söt. Pris: 26 kr

Men 26 spänn!! jag minns när glassen var billig jag och piggelin kosta 5kr! :P

Här är länken till testet och dom andra glassarna : http://www.m-magasin.se/mappienyheter/2010/02/25/arets-glassnyheter/index.xml

Nu vill jag ha sommar som man får äta alla goda glassar!

Rock on!


Nu e jag rödhårig..

Japp nu är jag en rödtott! Dock vart det inte riktigt som jag hade tänkt mej.Lite mörkare än va jag ville ha.Men det är väl för jag hade så mörkt hår.Nästa gång blir det till att fixa det  ännu rödare.Men jag är nöjd.Vad tycker ni??





Rock on!


Min dag.

Ska iväg om ett stund till Gävle för någon tråkig information på Af.Ska också ta och kolla på hårfärg efter det.Får se om ja hittar någon snygg röd,i sånna fall blir det rött! :) Jag har fått så många kommentarer på senaste och det tackar jag varmt för.Kul att ni uppskattar mina inlägg.Och hör och häpna, det snöar inte i dag.Men det börjar säkert vräka ner när jag ska gå till bussen..det är min vanliga tur det.
Rött hår = JA! :)

Rock on!


Ralf i körslaget.

Hoooho! Nu ska JAG kolla på körslaget det ni!
http://www.tv4.se/1.1514664/2010/02/17/har_ar_korledarna_i_korslaget_varen_2010 
20 mars sitter jag bänkad.
Omröstning om vem man tror ska vinna finns här http://www.kvp.se/noje/musik/1.1896639/ralf-gyllenhammar-soker-sangare-till-sin-kor Och Ralf leder stort såklart! :D



Rock on!




röd topp!

Tycker det är assnyggt med ett rött härligt hår! Jag har funderat på om ja ska ta och färga mitt rött också.Är jäkligt sugen på det,men vet inte riktigt om jag vågar.Jag har ju haft åt det kopparröda hållet förut fast en mer mesig kopparröd. Men nu vill jag har mer rött. Vågar man? man kan ju alltid färga om om det skulle se allt för jäkligt ut.Nån som har tips på en snygg röd färg kanske? Liknade bilderna?



RÖTT?????

Rock on!


Lösningen på Antarktisproblemet inne på toa.

TADDDDDAAAAAA *Fanfar*



Tjusigt va?!
Deras kommentarer var -vi tar bort fläkten och stoppar in lite trasor så det inte snöar in.Sen får ni ha det sådär till våren,så sätter vi in en ny fläkt då. Fiffigt va!? Åter igen klappar jag händerna och säger åhh va ni är duktiga farbror vaktmästarna!

Rock on!




Antarktis på toa.

Nej nu är jag irriterad!! Vi har snöstorm inne på vårt badrum! :/ Vi har en mycket konstig fläkt där som slås igång när man tänder lampan.Och den går rätt ut genom väggen.Så nu blåser det in snö och det blir alldels blött på byrån och golvet.Så jag har fått lägga ut handukar.Så nu när man ska gå och sk!ta så får man ta på sej mössa och vinterskor,för annars blir man blöt.Så var det en dum vaktmästare här nyss och titta på det.Tror faktiskt att dom plockat upp han på gatan.För han fattade då inget.Han verkade först inte ens märka att det blåste in snö.Fast det typ vräker in.Han sa typ - jaha mhmmm aaa,nä det här får jag höra m gubbarna hur ja ska ordna.Då ja sa att det blev alldels blött och kallt..mmhmm jaha men element är väl på?.klart som f*n att elementet är på,men det hjälper nog inte så mycket när det håller på och bli Antarktis inne på toan.Sen satte han upp handen mot fläkten igen och sa -ja men nu känner ju till och med jag att det blåser kallt.NÄÄÄ!! *klappar händerna* åhh va duktig du är farbror vaktmästare.Ja fråga om dom "gubbarna" skulle komma idag men d visste han inte,om han kunde få tag på nån idag.Va är det för service????? Ska man gå med på att ha Antarktis på toa nu tydligen också.Och det här är inte första gången dom krånglar när man behöver hjälp...


Dumma fläkt!

Rock on!


Påskmust med smak av skumbanan.

Nu är ju påsken här,ganska snart iallafall.Och till helgen så köpte jag mej en påskmust.Jag brukar missbruka julmust och påskmust med för den delen.Men mest julmust.När jag kom hem så såg jag att den hade smak av skumbanan! :S lite förvirrad vart jag.Men god var den.gick in på www.vasabryggeri.se för att kolla va det stod om den.
Detta är en riktigt
starkt efterfrågad produkt främst i Gästrikland och Hälsingland. Det är oss förunnat att tillverka denna påskmust enligt originalet från gamla Bockens Bryggeri i Gävle. Det som är unikt med denna produkt är att smakupplevelsen är fantastisk, då den har ett lätt inslag av banan. Denna Specialmust produceras exklusivt i begränsad upplaga inför påsken.

SLURP! sa d sen va den slut,så gissa om den var god :)




Rock on!


Mera härliga örhängen.

Eftersom mitt förra inlägg om vårens örhängen blev en hitt.Så kommer här lite mer godbitar som jag har hittat.
Jag vill ha ALLA! Nyckelhålen är inspirerande från Alice i underlandet.Ja tycker dom var superfräcka! Alla gobitar hittar du på www.asos.com ,förutom dödskalleörhängena och dom med den stora svarta "platta droppen" som kommer ur Laila bagges kollektion www.rockbysweden.com eller www.blingit.se


Rock on!


RSS 2.0