Påskmust med smak av skumbanan.

Nu är ju påsken här,ganska snart iallafall.Och till helgen så köpte jag mej en påskmust.Jag brukar missbruka julmust och påskmust med för den delen.Men mest julmust.När jag kom hem så såg jag att den hade smak av skumbanan! :S lite förvirrad vart jag.Men god var den.gick in på www.vasabryggeri.se för att kolla va det stod om den.
Detta är en riktigt
starkt efterfrågad produkt främst i Gästrikland och Hälsingland. Det är oss förunnat att tillverka denna påskmust enligt originalet från gamla Bockens Bryggeri i Gävle. Det som är unikt med denna produkt är att smakupplevelsen är fantastisk, då den har ett lätt inslag av banan. Denna Specialmust produceras exklusivt i begränsad upplaga inför påsken.

SLURP! sa d sen va den slut,så gissa om den var god :)




Rock on!


Kommentarer
Postat av: mamma till melwin

hehe tack! Han är helt underbar den lilla krabbate :D.



Men den där drickan va den god? ;D smak av skumbanan hm :D

2010-03-01 @ 12:00:03
URL: http://hannafors.blogg.se/
Postat av: mamma till melwin

hehe okej då ska jag prova den :D

2010-03-01 @ 12:47:57
URL: http://hannafors.blogg.se/
Postat av: Majsan

Låter lite.. ja.. skumt haha. Undras om man kommer kunna få tag på den här nere i Malmö också. Blev nyfiken hihi.



Sv: Tack :)

2010-03-01 @ 12:57:50
URL: http://style.dinturiel.se
Postat av: Malin

Hihi, så knasigt. Jag älskar också jul/påskmust. Visst är det samma sak? De byter bara etiketten efter säsong? xD

2010-03-01 @ 14:16:55
URL: http://malins-mat.blogspot.com
Postat av: Erika

tack så mycket =) spännande smak ska provas :)

2010-03-01 @ 14:27:56
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Sara

Oj, redan påsk snart. Det har man missat. Haha. Har inte lagt märke till att de börjat med påskmust i affärerna. Den där sorten lät lite konstig, är iof inte så förtjust i banansmaksatta livsmedel men den kanskr är jättegod :)

2010-03-03 @ 08:30:40
URL: http://milktonium.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0