Vårens och sommarens örhängen.

Som ni kanske vet så är jag "örhängesoman".Och nu när snart våren är här så vill man ha lite nytt.Hitta dom här gobitarna.
Besök
www.aldora.se
www.bagsandfashion.com
www.trendkedjan.se
 För priser och mer sötisar! Är inte bara jordgubbarna ett måste! jag vill HA!
Rock on!


superbra tips från mej hur du rengör dina smycken.

Tänkte dela med mej av ett supertips som jag har.Du har säkert silversmycken som ligger hemma och har blivit svarta och fula.Och istället för att köpa något dyrt rengörningsmedel och hålla på och skrubba och gnida så är det här hur bra som helst.Jag testade även i dag på lite örhängen jag hade som inte är äkta silver.Dom hade gulnat.Och det funkade med! Så innan ni slänger dom testa det här tipset.
Det du behöver är:

Diskmedel någon droppe.
Salt ganska rejält.
Varmt vatten.
Folie.

Värm först upp vattnet.Lägg sedan ut folie med den glansiga sidan uppåt på ett fat eller vad du har.Lägg dit smycken slå på vatten,salt och nån droppe diskmedel.

Vänta några minuter,du kommer att se direkt när du lägger i dom hur smutsen försvinner.Inget gnidande behövs! :) Sen är det bara att skölja av och torka!
FÖRE
EFTER

Rock on!


Helium

Den här reklamen är en av dom roligaste som går nu på tv.Jag ska på marknad nästa helg,och jag funderar starkt på att köpa mig en heliumballong..ha ha!


Rock on!


Läkerol!

Jag är med och tävlar om 100.000 på Läkerol.Gör det du med! :) Du ska skapa din egna blandning av tuggummi.Ge den ett namn och berätta vad du skulle göra för vinstpengarna.
Länken kommer här:http://hundratusen.nu/#/mix/tW54 Rösta på min blandning! :)


Lika som bär.

Fredrik Reinfeldt vs Alfons Åberg.
Carolina kluft vs Gollum
Calle-philip vs Orlando Bloom

Snubben från Scotts&Måns Möller vs Tintin.

 Peter vs Ralf Gyllenhammar.


Har ni några andra roliga look alikes att komma med? :)

Rock on!


testa vilken kändis du är lik!

Jag hitta en rolig sida där du kan ladda upp en bild på dej,och få veta vilka kändisar du liknar.Jag fick dom här på första försöket.En bild på mig som jag ser ut nu.
http://www.myheritage.com/collage

Sen tog jag en bild där jag har hellugg,och fick dessa,även en kille kom med haha!
http://www.myheritage.com/collage

Slutligen tog jag en bild därjag har uppsatt lugg och längre hår.Där fick jag Angelina Jolie & Natalie Imbruglia 74% d tackar man för! :) Men är jag överhuvudtaget lik någon av kändisarna jag fick? vad tycker ni?
http://www.myheritage.com/collage

Rock on!


Os skiten!

Ja ja nu kommer jag säkert få en massa sura skit kommentarer,varsågoda! Men jag tycker iallafall inte om OS.Jag förstår mej inte på skiten alls.För det första så borde skiten få en egen kanal.Men nej när det är OS då blir alla andra program inte alls viktiga,för ALLT annat än OS är ju så himla oviktigt.Har dom tänkt på oss som inte gillar skiten?! nä..tänkte väl det.Så är det alltid med sport.Det finns ju otroligt nog!? sportknaler.Varför inte sända allt där? Så vi som vill se våra vanliga program får se det ifred!Vem har kommit på att sporten ska få gå före allt? Sen förstår jag verkligen inte hela grejen med OS heller.Jag skiter väl i om någon okänd männsika från Svergie helt plötsligt tar guld,och blir superduperkänd.Och man ska gå och vara så himla glad.Ja kul är det säkert för den personen.Men jag kunde inte bry mej mindre! så det så! Gnällkärring.


Rock on!


En dag i Miss *E*´s liv.

Dagen började med att jag blev väckt av våran tiger Killer.Han Mjauar ju som en väckarklocka utan stopp.Jag skulle iallfall upp för jag skulle gå till mamma och få skjuts med henne ner till centrum.Där skulle jag fixa påskrift på ett papper på Af.Ja åt frulle,och gick sen mot mammsen.När jag kom fram så startade inte hennes bil igen,var för kallt för den lille igen.Så det var bara att traska hem igen,ja hade inga varma kläder på mig,så jag hade ingen lust att gå ner till Af.Plus att jag hade typ ingen tid på mig heller,för dom har bara påskrift i en halvtimme.Nu sitter jag hemma och lyssnar på lite rock och metal som Underbara gillar.Sen blir det att gå till bussen mot Gävle runt en 12.10 eller nåt.Ska först gå på stan en stund och kolla nya underkläder för presentkortet jag fick.Sen ska jag till Af i Gävle 14.30.Det var tydligen något företag där som letade ungdommar för anställning.Hoppas det kan leda till nå bra.Har föresten också hunnit med att söka ett jobb som intervjuvare för ett intervjubolag IMRI.Sen blir det bussen hem och äta middag,och sen blir det väl tv:n som vanligt.Där har ni min dag! Vad ni nu skulle med det här informationen till vet jag inte.Men jag tänkte ifall nån av er får för sig att spinoera på mig så vet ni vart jag finns på ett ungefär! ;)

Bjuder på denna fina bild.


Rock on!


Fototävling.

Jag är med och tävlar i en fototävling.
Den som vinner får en gratis inloggning på Annies fotokurs som ni hittar här: http://www.minkurs.se/anniefotograf/ http://www.minkurs.se/

Jag har valt ut en vintrig landskapsbild som jag tog förra vintern.Mammas hund Prisse gör en "rivstart" i snön,och solen lyser igenom så fint tycker jag.Vad tycker ni? Är det en bra bild?


Jag vill vinna för att jag har upptäckt hur roligt det är att fotografera och jag vill lära mig mera!,Jag behöver lära mej mera om alla inställningar så jag lyckas bättre med fotograferingen,jag kan verkligen inte något!,fick en ny kamera av min pojkvän i present så jag skulle behöva en lektion :D

Tävlingen hittar du här: http://anniesfotografier.blogg.se/2010/february/tavling-1.html

Rock on!


Yeah panta mera!

(Vad tycker ni om min nya header? Tycker den var mer jag än den förra.)

Ska snart iväg och panta en massa julmust och andra läskeblaskflaskor,plus Underbaras kolsyrevattenblask! som har samlat sej till en massa kassar hos oss.Varför känns det så B att panta? Jag tycker det iallafall.Man känner sej som värsta uteliggaren! ha ha.Men egentligen borde man ju känna sej duktig,för man gör ju faktiskt miljön en tjänst,och det är good! Och självklart det viktigaste det blir pengar :D blir nog uppåt en 200 idag tror jag,då förstår ni att d är en del flaskor...


Rock on!Vrålar för fullt!

Gör jag på www.karaokeparty.com 
Askul,men dock inte så lätt när man endast kan vråla ;P Testa ni med!
The Rose, Bette Midler   6792
Imagine, John Lennon   5901
Truly Madly Deeply, Savage Garden   5304
Unfaithful, Rihanna   5244
Suspicious Minds, Elvis Presley   5121

Rock on!


Bad girl!

Ja jag vet,ja har vart en bad girl och inte uppdaterat på länge.Men nu ska ja gottgöra er gott folk! Idag är det Fredag (ifall ni mot all förmodan glömt det.) Och det är dags för Fredagsmyyyss! Trots att man inte jobbar,så blir endå helgen lite extra mysig.Jag och Underbara har bestämt oss för att vi bara får äta gott på helgerna,så idag har jag inhandlat lite godis.Ikväll blir det nog en hel del film att se.Vi har en massa bra som vi inte sett nu.Inhandlade föresten en ny diskborste med.Och inte vilken diskborste som helst,utan en med en dödskalle på! :D så nu kanske det känns lite roligare att diska.Verkar som det funkar på Underbara iallfall för han diskar för fulla muggar nu.Själv sitter jag och lyssnar på Mötley crue,ett mycket mycket bra band.Tyvärr får ni ingen bild på diskborsten nu om ni var intresserad,mina batterier i kameran måste laddas.Kanske kommer en sen om det efterfrågas :p Ja annars så är mitt liv väldigt vitt just nu,jag vill ha ett grönt liv nu.Med en massa härliga blommor,får nöja med mina tulpaner och vårprimula som jag köpte häromdagen.Plus att jag fyndade en Dendrobium för 20 spänn,lite rinrostig var den.Men sprider färg gör den nog ett tag till hoppas jag :D
Ja det var väl den "updaten" det.Men det kommer mera...Lovar!
Rock on!


RSS 2.0