På plats!

I den nya lägenheten,mer uppdatering kommer att komma senare.Har en hel del att göra nu som ni förstår.Plus att jag har lyckas blivit sjuker :(
Håll ut!
:D


Mot Göteborg!

Nu drar vi.Kl 14.15 lämnar vi perrongen på Gävle station.Ska bli så himla skönt.Kommer att sakna våran lilla gose Killer bara.Men han får bo hemma hos mamma och Prisse så länge,så han får nog rätt så kul han med.
Kommer nog inte att kunna blogga på ett tag,datorn får stanna hemma.Men håll ut I´ll be back!





Klippet!

Nu har jag klippt mej,är supernöjd med resultatet.Har bara knäppt en bild bakifrån,än så länge men det kommer bilder senare.Är så mycket att göra nu med flytten och allt.Imorgon bär det av till Göteborg,ska bli skönt att komma i väg ett tag.Och sen när vi kommer hem så flyttar vi.Så himla skönt!!!



Nu vill jag veta...

Vad ni tycker om min blogg.
Dels vad jag ska skriva om,eller inte skriva om?
Och dels hur ni tycker designen är?
Jag är nyfiken,alla föslag läses! :)




Två söta kompisar.



Min första videoblogg,i och för sig är ju inte jag med då,men det kommer mera!
Är dom inte söta?


Regn.

I dag blir det en film och tv dag.Regnet öser ner här,tråk!!Såg filmen The proposal igår,och den är att rekomenera.Idol ikväll,jag tycker Camilla ska ut,hon håller inte alls samma klass som dom andra i gänget.
Vad tycker ni?




Ny frisyr.

Jag har beställt en klipptid nästa vecka,mitt hår behöver verkligen ses över,och då menare jag VERKLIGEN! jag har inte klippt mig på ja vet inte hur länge.Ha ha...men nu ska det göras något åt saken.Och jag vill ha en förändring! Kolla lite på bilder på nätet.Jag vet iallafall att jag vill göra det kortare,uppklippt,spretigt,rufsigt..typ..om ni förstår va jag menar.




Gillar speciellt tuppkammen!,kanske man ska satsa på det?,då behöver ja ju inte ens klippa mig,ha ha!Nej skämt åsido gillar den första frisyren väldigt mycket.Fast d blir dock ingen färgning för mig då.



Update.

Ska iväg snart till Af,för att få en påskrift.Sen ska ja nog börja packa lite i mammas förråd inför flytten,jag har ju en massa saker där med.Igår kom första snön här.FY FY FY! det var inte nå mycket,men det kom redan nu.Fick reda på igår att dom börjat rusten i lägenheten med,så det ska i princip vara klart tills vi flyttar in.Så skönt!Och snart bär det av till Gbg med,ska bli skoj.




Sjuker.

Erica känner sig sjuker i dag,inte alls roligt.Jag har bara legat i soffan och kollat på film hela dagen.Det regnar ute med,en typisk tråkdag! :/ Hoppas man bättrar till sig tills imorgon iallafall.




En skön reklam!

Bästa reklamen för tillfället.




En riktigt höstdag.

I dag har det varit en riktig höstdag.Har varit till Långsand en sväng,först Kalkugnen,och sen åkte vi omkring lite och titta bara.Hittade även lite Trattkantareller,som jag hade i den vegetariska Qournfärssåsen som jag gjorde till
middag i dag.MUMS!

Det ni! vilken målitid,och Mariestads höstbryggd måste jag rekomendera varmt!


(Klicka på bilderna för att se dom i större format)





Fredagsfinal i Idol.

Har precis tatt mej ett bad,och nu strax är det Idol på schemat.Heja Calle!(och Bagge såklart,hehe;))Vilken är din favorit?




SOS Gute.

Ikväll är det säsongspremiär för SOS Gute.Ett mycket bra pogram tycker jag.Dels för att jag gillar sånna pogram,och såklart för att min kära kusin Sara är med.Hon var iallafall med i förra säsongen litegrann.Så det var väldigt kul att se.Är stolt över dej!Sen så är det skoj att följa serien,för att det utspelar sig på Gotland,och man känner igen sej.Hoppas verkligen vi kan komma dit nästa sommar.Är så underbart vackert där.
Här kommer en länk till ett av avsinetten där min kusin är med. :)

http://kanal5.se/web/guest/webbtv/-/k5videoplayer/playlist-name/Sos+gute+108/none/

Här är även SOS gute låten:
http://kanal5.se/web/guest/sosgute?p_p_lifecycle=0&p_p_id=K5AV_INSTANCE_4ecM&_K5AV_INSTANCE_4ecM_struts_action=%2Fk5journal%2Fav&_K5AV_INSTANCE_4ecM_articleId=1374375&_K5AV_INSTANCE_4ecM_groupId=1097&_K5AV_INSTANCE_4ecM_version=1.0






Devil in a bottle


Grym låt!


Världens dåligaste skämt 2

Tänkte köra några fler dåliga skämt,dom förra vart så uppskattade.

Du väntar på buss nr 12 och så kommer buss nr 17 istället.
Då säger du
17 också!
 
Din kompis säger till dig:
- Vi drar och pallar äpplen
Då säger du
Äh, Jag pallar inte!

Du sitter på en kinaresturang och väntar på din beställning!
Kyparen kommer fram o säger att han glömt o säga till kocken om beställningen
och att det lär tröja en halvtimme till.
Då säger du
Nu ligger du jävligt risigt till!!

Vart badar Saddam?
Svar: Irakvatten

Lille Olle 5 år till sin mamma: Mamma, kan skidor skriva?
Mamman: Nää, hur kan du tro nåt sånt!?
Olle: Jamen, det står ju två par skidor och stavar i förrådet!

Det var en gång två läskburkar som skulle gå över en väg, och då gick den första över och klarade sig. Men när den andra gick över så kom en bil så han blev överkörd. Då sa den första läskburken:
- Läskigt...


Ha ha ha ! såååå roligt :)


Smygtitt på lägenheten.

Var och kollade på lägenhten en gång till i förrgår.Så nu fick man lite mera uppfattning om den.Lättare att kolla när han som bodde där flyttat ut.Knäppte några bilder.





Skriva lägenhetskontraktet i dag.

Godmorgon fans! ;P
idag ska vi skriva lägenhetskontraktet.kl 10.00
tjing tjing!


Skaldjursfrossa!

Ikväll blir det frossande i skaldjur,dom har rest ända från Göteborg,endast för att bli uppätna! :P he he.Underbaras pappa är i skrivandets stund på väg hit upp.Han fyller 60 idag så det blir ett litet kalas.Ska bli skoj och gott.På menyn vankas färska räkor,havskräftor,krabba,och kungskrabba.Till det blir det en god sallad,och diverse bröd,och såklart smörstekta kantareller.
MUMS!




Ni får ha överssende med min bloggdesign.

Ja har märkt att det inte gick och kommentera min blogg,så nu fick jag ändra om i mina kodmallar,därför ser det ut som det gör.Jag har inte tid att fixa allt nu.Men nu ska det funka att kommentera iallafall.


Min otroligt snygge pojkvän!

Han var snygg innan,men nu är han ännu snyggare...he he! Nyklippt.
Och han är MIN! ;) Va bara tvungen att säga det :P





Runt huvud?!

Måste bara berätta en kul grej från igår.Det kanske inte var så kul egentligen inte för er kanske,men nu får ni veta vare sig ni vill eller inte.
Jag och Sofie gick i Långsand.Då det kommer en bil.Jag sa något i stil med -vem var det? Sofie sa -jag vet inte det kanske var han.-Nej nej  han hade runt huvud sa jag.Runt huvud..ha ha,ha sa Sofie,sen börja vi asgarva,det jag mena va att han hade väldigt runt huvud och var rakad,tänk er typ Anders Bagge.Ja jag är lite smått dum ibland,jag erkänner! :P




Anna Anka.

Sjukt skrattretande är hon.Vilken helt totalt störd människa.Stackars henne!Hon överdriver för att det ska bli sånt "ståhej"kring henne,men hur patetiskt är det inte att överdriva och hålla på som hon,endast för att hon vill få publicitet!? Nej ta och bli känd för nåt vettigt istället för att vara en spydig BIT*H!




RSS 2.0