Det här står på min önskelista.

Jag är kär i dessa smycken.Jag bara älskar dom.Och det bästa av allt,du kan desigan egna,med din text på som du skrivit ett sånt vill jag få! Så Underbara nu vet du det ;) ha ha. Kolla själva in den här otroligt braiga sidan.
http://www.uttryckdig.se/ 

Inspiration från mej.

Här kommer lite bilder som jag fotat,hemma hos oss.Lite tips och så på hur du kan få lite jul/advents mys.


Pyssla till en egen adventsljusstake.

Idag har jag fixat till min egna verison av en adventsljustake.Jag har använt mig av:
Ett vitt fat.
Oasis.
Tallkvistar,enkvistar,blåbär och lingonris,grankvistar.
Lite pynt i from av snöflingor.
Ljushållare.
En snittkniv.

Det här är hur enkelt som helst att göra själv.Det du först gör är att lägger oasisen i blöt.När den dragit vatten ordentligt så skär du den så den passar till fatet eller vad du valt.Sedan placerar du ut ljushållarna.Nu är det dags att börja sticka i kvistar av matrialet du valt.Här är det viktigt att du snittar dom,så dom kan dra vatten.Och att du sticker in dom i oasisen ordentligt så dom drar vatten.Sedan är det bara att sticka in tills oasisen är helt täckt.Sen avslutar man med lite pynt,och sätter i ljusen.Jag valde också att sätta dit en Amaryllisklocka.Pyssla med Erica.

Idag har jag gjort en krans till dörren.Jag har använt mej av lingonris,gran,en och blåbärsris.

Men du kan självklart använda vad du vill.Du behöver också blomstertråd,eller någon annan form av bindtråd.

Sen så behöver du en gren ganska tunn som är böjbar,som du kan ha som stomme till kransen.Du virar i hop den den med lite tråd så den får en rund form.(Här väljer du såklart vilken storlek på kransen du vill ha.)


Nu är det dags att börja göra i ordning några små "buketter" av det matrialet du valt,jag brukar göra i ordning några stycken åt gången.Då går det lätt och fort att binda på dom på kransen.När du gör buketterna,så bestämmer du samtidigt storleken på kransen.Om du vill ha en tjock krans så tar du och gör lite större buketter och lindar dom tätare varandra.Och vill man ha en smalare krans så tar man mindre buketter.Just i den här kransen valde jag att göra buketterna med blandat material.

Nu är det dags att binda på buketterna på stommen.Du börjar med att fästa tråden i kransen.Sen tar du en bukett och sätter den mitt på grenen,virar fast den hårt med tråden.Sen tar du nästa och sätter den lite snett bakom,virar.Och nästa och sätter lite snett framför.Se hela tiden till så att du skymmer bindstället,när du virar fast nästa bukett.Hoppas ni förstår vad jag menar med mina fina teckning! :P Sen är det bara att fortsättaatt sätta buketterna omlott.Tills du kommer runt,och då avslutar du och fäster tråden snyggt bakom så det inte syns så mycket.

Nu kommer det roligaste! Pynta.Här är det fritt fram att använda fantasin.Jag personligen tycker att det är snyggast med lite enkelt pynt,Jag valde några kanelstänger och några anisstjärnor.För att sätta fast kanelstängerna så virade jag en lite finare tråd,med pärlor på runt om.Sen så satt jag dit lite av bindtråden på undersidan och fäste på baksidan av kransen.Anisstjärnorna hade jag silvertråd och vira runt dom och fäste.

Jag använde silvertråd till upphängningen med,med du kan självklart ta något fint band eller vad du har.Och såhär fint blev det.(Var ganska mörkt när jag tog kortet,så det är inte av bästa kvalité.)

Lycka till!


Fråga anything!

Den här reklamen är för j*kla skoj tycker jag.Och så tyckte jag att det passade så bra med en liten frågestund i min blogg,så om ni undrar över något.Klämm fram det nu! Fråga aaaannnnything! så får jag se vad jag kan svara på :p
Mohawkfrillan.

Här kommer bilden,bilderna på Underbaras frisyr som utlovat.Visst är det snyggt?

En låt att njuta av.

Hej hopp fans! Här får ni en riktigt bra låt att njuta av såhär på morgonkvisten.Idag ska ja iväg till mammsen och leka Roomservice igen,tro det eller ej,men det är faktiskt rätt skoj! :) Igår kom Underbara hem i en snygg ny frisyr,blev otroligt bra.Bild kommer sen!


saknar.

Ibland saknar man bara någon såååå otroligt mycket.


Mormor&Morfar <3


Ericas roomservice.

Hjälper mammsen i hennes nya lägenhet,att måla om.Det är en hel del att göra där,men det var rätt skoj faktiskt.Nån som behöver hjäp kanske?jag fixar det mesta! :P Men så är man ju bäst också!(det säger iallafall min pojkvän.haha)
Bad,bad,bad girl...and boy.

Jag vet. jag har varit sämst på att uppdatera,sorry fans! :p Men jag har faktiskt varit sjuk till och från,väldigt länge nu,jag har inte orkat helt enkelt.Hur som helst så tänkte jag tipsa er om lite intressant läsning.Jag håller på att läsa den för fullt,och även om man inte gillar rock,så är den helt klart läsvärd.Skön snubbe,skön bok!

White line fever.
Lemmy kilmister.


Beskrivning:
Lemmy Kilmister är sedan 30 år sångare och basist i ett världens mest legendariska rockband: Motörhead. I White Line Fever berättar han om ett minst sagt extremt leverne, med stor humor och många skarpa iakttagelser.

Lite bilder från resan till Göteborg.

Har ju inte skrivit så mycket om resan till gbg,inget alls nästan.Men jag kan berätta att det var roligt,och trevligt.Här kommer några fina bilder därifrån.
mer bilder kommer en annan gång.


Pyssla med Erica.

I dag har jag varit ute i skogarna kring Bultbo med Underbara,Plockade en massa fin mossa,och lite annat som kan vara bra att ha såhär till juletider :P (Vi skulle leta Trattkantareller,men hitta inga.)
Jag har gjort ett mosshjärta och hängt i fönstret,ska nog göra ett till dörren med.

Om du vill göra ett eget mosshjärta så behöver du:
Mossa.
Blomstertråd.(grön) eller silver,guldtråd eller någon annan färg.(blir också fint om man vill framhäva tråden.)
Sax.
Diverse pynt från naturen,eller om du har något annat fint att sätta fast.

Sen är det bara att börja att ta en bit mossa,och först fästa tråden i den,sen formar du och lindar till den formen du vill ha på ditt hjärta.Det här kan vara lite knepigt om man inte gjort det förut,men ha tålamod!Använd saxen till att forma ditt hjärta med,klipp längst med kanterna och uppe på hjärtat så det får en fin form.När du är nöjd med ditt hjärta,så är det dags att dekorera det.Jag änvände äpplen och lite lingonris,och stensöta,några vita pälor på nål för att fästa stensötan.För att få det att fästa får du linda lite tråd runt det du vill fästa och sedan sticka igenom hjärtat och fästa på baksidan,så håller det alldeles utmärkt! :) Äpplena är lite krångligare,här behövs det en tjockare ståltråd.Stick igenom äpplet böj,så det blir som ett U stick igenom hjärtat och fäst.Om du vill få ditt hjärta att hålla längre och se fint och grönt ut så spreja på det ibland med en blomsterspruta.Självklart så får man byta ut äpplen och sånt pynt som blir dåligt efter ett tag.
Klart! Lycka till!


En liten smygtitt..

på nya lägenheten,som är långt ifrån klar än.Har många projekt i huvudet nu.Sitter just nu och bloggar i ett av dom mysiga fönstren som vi har.

Mysigt va?,men som sagt en del ska göras,bla nya handtag gamla fina rostiga helst! på byrån som ni ser här.Sen ska blomman planteras :P

Såhär fint blev det med stolarna som jag gjorde i ordning.
Mer bilder kommer sen.


RSS 2.0