Nostalgihelg!!!:D

Nostalgi (grekiska nostos, hem, och algos, sjuka) betyder längtan efter ett ofta idealiserat förflutet.


Igår kväll så var jag med Catta och kollade på Melodifestivalen,hamnade till slut hemma hos hennes broder.Vi hade köpt oss en liten flaska vin,å satt där och sippade och dippade,våra grönsaker.Mycket trevligt! Efter några glas vin så är det oftast så att man bara vill ha mer,och så vart fallet även denna gång.Men vi hade ju bara införskaffat en flaska.Så vi "lånade" Cattas brors vinare som han hade hemma.Sen så vart det skoj!:D vi hamna vid datorn och youtube,ivrigt sökandes efter gamla minnen,dvs gamla barnpogram och låtar.Alltså förr i tiden,då var det minsann bra barnpogram som gjordes!Men va är det för skit som ungarna får kolla på nu egentligen?Neee tacka vet jag Skymmnings sagor ,Bo ko,pippi pelikan,Rädda Joppe död eller levande,Simpor och grodfötter,Jolebitar och den klassiska sången till Boktipset...Ni vet da da da da ,dada da dada da..Ha ha :P alla förstod säkert vilken ja mena nu! Men sen så fanns det ett HEMSKT barnpogram som man titta på fast man var livrädd...Ika i rutan.....alltså fyyyyyy faen! Uscha får rysningar.

Sen så vart det såklart en massa gamla minnen prat,som det alltid blir.Tänk vad mycket störda,knäppa,roliga saker vi har gjort ihop.Oj oj oj säger jag bara.

Ja men nu över till Melodifestivalen.Bojkotta skiten NU! alltså det har ju spårat ut för längesen,men ändå tittar man för det finns inget annat att glo på. Men den tanten vidare...hmm va tänker folk med? Inte för jag vet vad vi skulle ha skickat vidare,tycker alla låtar är dåliga,men sen finns det dom som är mindre dåliga.Men allvarligt talat lägg ner.

Det blir liksom en tävling i vem som kan va konstigast typ..:S Ska nu avsluta denna helg med att gratta Sofie,och kolla på Beck ikväll.Har varit en mycket lyckad helg tycker jag! Sökte på ordet Nostalgi på Google och ja fann dessa bilder.Nostalgi eller hur?

                                                                                                                                     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0