Lässugen.Jag vill ha Marie Jungstedts nyaste bok som heter Den dubbla tystnaden.Har läst alla andra och dom är så grymt spännande och sådär kusligt bra som en deckare ska vara.Och när man har besökt Gotland så är det ännu roligare att läsa dom,man känner igen sig så bra i miljön.Här kommer et tlitet utdrag.Tycker också att ni ska kika in på www.jungstedtsgotland.se

Den dubbla tystnaden

Det är i slutet av juni och Bergmanveckan ute på Fårö stundar. Andrea och Sam beger sig dit med ett kompisgäng, grannarna sedan länge i Visbys utkant. Varje år reser de iväg utan tonårsbarn för att umgås och göra något ovanligt ihop. Efter Fårö väntar Stora Karlsö, där de ska hjälpa till när sillgrissleungarna lyfter från kalkstensklipporna. Förväntningarna är höga.
Men så skickas ett sms som blir läst av någon annan än den det var riktat till:
Har hittat Bergmans hem. Helt öde. Vill ha dig. Nu. Sugen på att leka på ett ställe som överträffar alla andra?
Otroheten är ett faktum. Raseriet tar överhanden och konsekvenserna blir förödande.

Mari Jungstedts sjunde roman borrar djupt i de mörkaste av hemligheter som även vänner döljer för varandra. Den dubbla tystnaden är en pulshöjande thriller som stärker Jungstedts position som en av landets mest lästa författare. Nu har mer än en miljon exemplar av Jungstedts böcker sålts bara i Sverige!


Kommentarer
Postat av: therese

Åh då ska jag köpa hennes böcker!

2009-07-16 @ 08:45:04
URL: http://slutavarafet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0