Typiska tjejgrejer!

Ja kom och tänka på en sak..vi tjejer har så mkt konstigt för oss ibland.Visst är d så?
Ta till exempel en sån enkel sak som att gå å handla ex sköjlmedel. Ja då står man där bland alla fiiinna flaskor å ska lukta på varenda en,innan man kan bestämma sej..det är sommarbris och det är persika och ja vet inte allt. Men hallå?! egentligen så spelar det ju ingen som helst roll,alla luktar ju gott.I slutändan så luktar det inte nå mycket om tvätten iallafall,förutom nytvättat då.Men det är ju inte så att man går omkring sen och luktar persika.Har ni sett nån kille stå å sniffa på sköljmedel nångång?!...näe ja tror inte d va!,men håll utkik,och informera mej!*haha*Och har ni föressten sett den där löjliga reklamen på tv,om sköljmedel,kommer inte på nu om det Ariel eller vad det är.
Det är en massa tygdockor som står och dansar och håller på.Hur kan man bara komma på en sån reklam? Jaja nog om det.En annan typsik grej är att gå på toa med tjejkompisarna när d är fest! Ja vem har inte gjort det?,men alltså va gör man det för egentligen?,antagligen för att man kan ju inte bara slita sej från kompisen i den korta tiden det tar på toa,man kan missa något viktigt samtalsämne då! Ja sen är det en annan sak om man ska sminka och göra sej i ordning då..då är d viktigt!*haha* Men jag är precis likadan själv.Bla bla bla..sminka,fixa håret grejja.
Inte heller på denna punkt har ja sett ett killgäng gå in tillsammans på toa.*haha* Men det skulle nog vara en rolig syn det med:D
Och ännu en sak är att vi tjejer ska alltid tänka så,och fundera över allt möjligt.Men speciellt om det är någon av det motsatta könet inblandat i diskussionen.ja vi kan fundera i en evighet på varför han sa så,och inte sådär istället.Och hur mena han egentligen?
På minsta lilla småsak liksom.Vilken kille sitter och funderar på sånt? Ja jag förstår att ni killar också tänker..*haha*! Men absoulut inte som vi tjejer funderar.
Jag har ett ganska roligt exempel på det här med att köpa grejer.Mina kära vänner..nämner inga namn:P Ni skulle bara veta hur omständigt det kan vara att köpa en deodorant!! oj oj det säger jag bara..det ska luktas å det ska kollas så den är snygg och matchar med nessecären.Men för oss tjejer så är sånt viktigt! Det bara är så,och kommer nog alltid vara.
Ja ja ,ja ska inte säga nåt för jag är precis likadan,men det där med deodoranten var nog det roligaste på länge..eller ja det  finns en till historia men den orkar ja inte ta nu!*haha*
Och för att tala om alla burkar,flaskor och sånt man har i badrumskåpen..! Parfymer å det ena med det andra.
Ja så hur kan det komma sej att vi tjejer lägger ner så mycket tid på sånna små skitsaker,som egentligen inte spelar så stor roll?! Eller gör dom det? Ja i och för sej så gör snygga saker en glad. man vill ju inte ha fula saker.
Jag tror killar har det så mycket lättare än vad vi har iallafall. Man kanske borde sluta tänka på sånna där småsaker,men man är ju tjej så hur ska det gå?!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jadu d stämmer ju precis. Utom att killar skulle ha d lättare än tjejer d stämmer inte alls :P

2009-01-18 @ 17:48:00
Postat av: Anonym

Ja du vilka problem man har.. hehe! puss på dig!

2009-01-18 @ 22:06:09
Postat av: Anonym

hahahah deodorant, haha!

killar HAR det lättare! puss,

2009-01-19 @ 09:38:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0